Webáruházunk technikai okok miatt átmenetileg rendelést nem teljesít! Hamarosan újranyitunk a www.techdiszkont.hu cím alatt!!!
wbC-pr Raktáron 1-5 munkanap

Webkamera takaró

Újdonság!
Ez a praktikus műanyag takaró megvédi a kamera lencséjét (akár telefon, akár laptop) az esetleges kisebb külső mechanikai sérülésektől, karcolódásoktól. Továbbá az elmúlt évek megfigyelési botrányai alapján már tudjuk azt is, hogy nem érdemes "fedetlen" webkamerával…
790 Ft
[2.29EUR] / db
Jelenleg nem adható le rendelés az áruházban.

Ez a praktikus műanyag takaró megvédi a kamera lencséjét (akár telefon, akár laptop) az esetleges kisebb külső mechanikai sérülésektől, karcolódásoktól.

Továbbá az elmúlt évek megfigyelési botrányai alapján már tudjuk azt is, hogy nem érdemes "fedetlen" webkamerával működtetni egy laptopot!

Mi is ezt használjuk! ;)

Egyszerű, praktikus, könnyen felszerelhető:

 1.) Takarítsuk meg a kamera környékét.

 2.) A takaró hátlapján lévő 3M védőfóliát távolítsuk el.

 3.) Illesszük a kamera lencséjéhez kinyitott állapotban a takarót, és nyomjuk rá. (Érdemes a webcamot bekapcsolt állapotban tartani közben az esetleges takarás elkerülése érdekében.)

 4.) Néhány másodpercig enyhe nyomással tartsuk ott a takarót.

 5.) Kész! :) Egy mozdulattal kinyit, becsuk és mostmár biztonságban vagy. ;)

 

Fekete színben kapható.

Előre utalással a szállítás kedvezőbb, ehhez kérd az opcionális szállítási lehetőséget!

Szállítás

50.000 Ft. felett ingyenes kiszállítás


50.000 Ft. felett ingyenes kiszállítás, banki átutalással. A termék megrendelését követően a vételár elutalása a Gézengúz 2003 Bt. nevén az OTP Bank 11742575-20002712-00000000 pénzforgalmi jelzőszámú számlára. (A termék a vételár beérkezésig nem kerül csomagolásra, és postázásra!) A terméket a vételár beérkezését követően a Fáma Futárszolgálat. szállítja.

Szállítási díj: Ingyenes

50.000 Ft. felett ingyenes szállítás (u)


50.000 Ft. felett ingyenes kiszállítás, utánvéttel . A termék vételárának kiegyenlítése a Fáma Futárszolgálat által történő kézbesítés alkalmával.

Szállítási díj: Ingyenes

Személyesen


A termék átvétele a Gézengúz 2003 Bt. 2241 Sülysáp, Vasút utca 114/40. hrsz. (Sülysáp, MÁV-Állomás üzletsor) üzletében.

Előre utalással (1500 Ft.)


A termék megrendelését követően a vételár elutalása a Gézengúz 2003 Bt. nevén az OTP Bank 11742575-20002712-00000000 pénzforgalmi jelzőszámú számlára. (A termék a vételár beérkezésig nem kerül csomagolásra, és postázásra!) A terméket a vételár beérkezését követően a Fáma Futárszolgálat. szállítja. 3 kg. súlyhatárig!

Szállítási díj: 1 500 Ft

Utánvét (1500 Ft.)


A termék vételárának kiegyenlítése a Fáma Futárszolgálat által történő kézbesítés alkalmával. 3 kg. súlyhatárig!

Szállítási díj: 1 500 Ft

Opcionális


Amennyiben a fenti díjszabásoktól eltérő, vagy más futárszolgálat, vagy a Magyar Posta Zrt. által szállítást szeretne, és/vagy a 3 kg. súlyhatárt eléri rendelése, akkor a telefonon történt rendelésegyeztetés során adunk tájékoztatást az esetleges szállítási díjakról, lehetőségekről.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek