Webáruházunk technikai okok miatt átmenetileg rendelést nem teljesít! Hamarosan újranyitunk a www.techdiszkont.hu cím alatt!!!

Webáruházunk technikai okok miatt átmenetileg rendelést nem teljesít! Hamarosan újranyitunk a www.techdiszkont.hu cím alatt!!!

Szállítási információk

 

A termékek feltüntetett vételára NEM tartalmazza a szállítási költséget! Webáruházunk Magyarország területére szállít!

A termékek mellett minden esetben feltüntetésre került a várható szállítási / átvételi időpont.

A szállítás az alábbi metódus szerint történik:

 1. ) A Kosár lezárását, és a fizetési mód kiválasztását követően egy e-mail - t kap a megadott címére, amelyben értesítjük Önt, hogy a rendelése megérkezett hozzánk.

 2.) Munkatársunk ellenőrzi a rendelését, és ennek érdekében a megadott telefonszámon fel fogja Önnel venni a kapcsolatot a rendelés beérkezését követően.

 3.) A csomag postára adásának időpontjáról e-mail útján értesítést küldünk.

 4.) Rendelhető, előrendelhető termék esetén a 2. pont szerint járunk el, és a termék megérkezését követően e-mail útján értesítjük Önt, majd a 3.) pont szerint járunk el.

 5.) Amennyiben Ön több terméket rendel, és köztük "Raktáron" és "Rendelhető" jelzésű is található, úgy a legalacsonyabb szállítási költség érdekében a 4.) pontban foglaltak az iránymutatóak, ha Ön másként nem rendelkezik. (Vagyis alapesetben ajánljuk, hogy a "Rendelhető" jelzésű termék beérkezését követően az összes terméket egyben adjuk fel az Ön részére.)

 6.) Amennyiben a termék valamilyen rajtunk kívül álló okok miatt nem beszerezhető úgy a rendelését töröljük, és az esetlegesen már részünkre fizetett vételárat az Ön részére visszajuttatjuk. Erről mind e-mail, mind telefon útján értesítjük Önt. (ÁSZF szerint, különösen 5. és 6. pont).

 

A szállítást az alábbi módok szerint vehetik igénybe Tisztelt vásárlóink:

0 Ft. : üzletünkben (2241 Sülysáp, Vasút utca 114/40. hrsz. / MÁV - Állomás üzletsor) történő személyes átvétel

0. Ft. : 50.000 Ft. feletti vásárlás esetén

1.400 Ft. : előreutalással a Gézengúz 2003 Bt. nevén az OTP Bank 11742575-20002712-00000000 pénzforgalmi jelzőszámú számlára. (A termék a vételár beérkezésig nem kerül csomagolásra, és postázásra!)

1.400 Ft. : futárszolgálati utánvétel (Fáma Futárszolgálat., készpénz átadása a kézbesítő részére)

 

Üzletünk jelenleg a fenti szállítási módok igénybevételével áll Vásárlóink rendelkezésére. A vásárlást követően Ön a megfelelő szállítási módot kiválasztja, és annak díja a termék árához hozzáadódik. Több termék vásárlása esetén a szállítási díj egyszer kerül felszámolásra.

 

F I G Y E L E M !

Kiemelten nagyobb méretű csomag esetén (3 kg. felett) az ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítás módjával, és költségeivel kapcsolatban, mivel azok esetében a fenti árak nem érvényesek!

 

 Gézengúz 2003 Bt.

  2018. augusztus 21.