Webáruházunk technikai okok miatt átmenetileg rendelést nem teljesít! Hamarosan újranyitunk a www.techdiszkont.hu cím alatt!!!

Webáruházunk technikai okok miatt átmenetileg rendelést nem teljesít! Hamarosan újranyitunk a www.techdiszkont.hu cím alatt!!!

Rólunk


 

 

Üdvözlet a Techdiszkontban! :)

 

A Gézengúz 2003 Bt. már évek óta jelen van a mobil- és informatikai piacon. Talán találkozott is már velünk?! :) Egy "megfogható" üzletet tudhat a webáruházunk mögött.

 

Üzletünk mobiltelefonok, tartozékok, számítógépek, laptoptok, és ezen termékek kiegészítőinek forgalmazásával, szervízelésével foglalkozik lassan már két évtizede. A vásárlói szokások változásainak történő megfelelés végett nyitottuk meg webáruházunkat, és igyekszünk itt is maximális módon az ügyfeleink rendelkezéseire állni.

 

Mind az interneten, mind a valóságban is elérhetőek vagyunk. Az utóbbi csak nyitvatartási időben. :) Akár el is látogathat hozzánk: üzletünket itt találja.

 

Sok éves tapasztalat, kialakult ügyfélkapcsolati rendszer, vevőközpontúság, precizítás, kedvező árak, és garancia amit tudunk nyújtani a választott terméke mellé.

 

 

Ügyfélszolgálatunk a megadott elérhetőségeken (telefon, e-mail, Skype) áll rendelkezésre, és igyekszünk minden kérdésre választ adni, és a kéréseket teljesíteni.

 

 

Ahogy mondani szokás:

a lehetetlent megoldjuk, de a csodára egy kicsit várni kell! 

 

Webáruházunkat igyekszünk a lehető legtöbb termékkel feltölteni, de előfordulhatnak hiányosságok, ezért ha valamit esetleg nem talált, akkor az még nem biztos, hogy nincs nekünk. :) Egy kérdést megér...

 

A TECHDISZKONT ezentúl nyitva áll Ön előtt is!
Vásároljon otthonából, kényelmesen, kedve szerint.
Kérdés, kérés esetén keresse munkatársunkat bizalommal!

 

 

 

Gézengúz 2003 Bt.

2241 Sülysáp, Vasút utca 114/40.

www.techdiszkont.superwebaruhaz.hu

www.mobilbolt.5mp.eu

Mobil (áru és készletinfo): +36-30/44-00-161

Mobil (Blee; infocuccok, technikai jellegű információ): +36-21/220-34-00

E-mail / Skype: mobilbolt2003@gmail.com